Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. Műszak A sorozat létrejöttének okairól

2010.01.02

 

 

A 4. Műszak egy létező hely valahol Magyarországon. Jártam ott. Mindent láttam. Persze a sorozat szereplői már nem ugyanazok és bármiféle hasonlóság a valósággal a véletlen műve és a sors kiszámíthatatlan játéka.

A sorozat évekkel ezelőtt készült, ám arra gondoltam, hogy folytatom, hiszen így utólag végigolvasva sajnálatosan nagyon is aktuális még minden része.

Azt mondják, a világ állandóan változik. Sajnos nem úgy tűnik.

 

De másért is helyt kap itt ez a pár írás.

Sokszor sokaktól megkapom, hogy hol a humor. Az nem lehet, olyan nincs, hogy legalább némi szarkazmus ne szoruljon egy írófélébe. Nos tessék. Ez mind a humoros felem. Az írott humoros felem persze. Az életben ennél sokkal rosszabban nyomom. Már nem emlékszem ki mondta nekem, hogy ha egy ember kellő ideig és kellő képen elszigetelődik, vagy elszigetelik a való világtól, az megkeseredik. Nos ez az elszigetelődés nekem már egészen serdülő koromba kijutott. Aztán már hiába próbálkoztam, nem fogadtak be, vissza. Elszigetelődtem és el is szigeteltem magam. Az egyik részem. Gyermeteg versecskékbe menekültem, meg a könyvek varázslatába, de azért állandóan próbálkoztam: Sziasztok ez és ez vagyok. Befogadnátok? Nem kell teljesen jó lesz nekem a tartalékos bandatag jelző is.

Csak röhögtek.

Én pedig megszégyenülten hazaballagtam.

Ma már nem akarok semmilyen társasághoz tartozni, csapódni vagy egyszerűen csak benne lenni. Néha lemegyek a kocsmába, ami akár lehetne a 4. Műszak is és csak figyelek. Önmagamhoz képest vizsgálom a világot, mert szórakoztat…

                                                                                                           

A jövőben itt olvashatjátok a sorozatot:

 

4. Műszak, Garanciát!

4. Műszak, avagy Béla Béla a zseniális főmegmondó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.